• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!

Абонирайте се за Бюлетин

Име:

E-mail:

Телефон:

Информация за продуктите
Бизнес възможност

Type the word!

captcha
Get a new text!

Новини

ГАНОДЕРМА (ЛИНГЖИ)

 

Една чудесна Билка

 

От хиляди години Ганодерма е считана от китайците за висококачествено билково лекарство. Така нареченият "Единствен Лек" е най-доброто лекарство, което няма никакви странични ефекти, дори след продължителна употреба. Подобрява състоянието на организма, повишава изцелителната способност и спомага поддържането на здраво тяло, осигурявайки дълъг  живот.

 

 

Sikeres termesztésУспешно отглеждане

 

 

 

Дивата Ганодерма е много рядко срещана и събирането й е трудно. Дори ако някой по случайност я открие, ефектите от нея винаги се изгубват поради стареенe. Става твърда като кожа. Също така може да бъде токсична. Поради случайното събиране на гъбата е невъзможно да се осъществи качествен контрол.

През 1970, лаборантът от Университета за научни изследвания на храни в Киото, г-н Юкио Начи (Yukio Naci) използва "Метод на разделяне на спори и отглеждане", като успешно култивира Ганодерма. Този метод е въведен в Република Китай през 1975г. Тъй като климатът и почвените условия са идеални, тази техника е широко възприета.

 

 

 

Sikeres termesztésМагическите ефекти на Ганодерма:

 

 

Ганодерма е била обвита в тайнственост над хиляда години. Хората единствено знаели, че ‘‘Ганодерма може да те поддържа млад и да ти даде дълъг живот, ако се приема продължително”, но никой никога не е изследвал научно защо тя е толкова полезна.

При внимателно изследване, направено от китайски и чуждестранни учени в последните години и съвместен анализ и клинични опити, извършени в болници, колежи и от фармацевтични производители, най-накрая са били открити множеството й полезни действия . Това е едно цялостно очистващо средство, детоксикиращо, диуретично, предпазващо черния дроб, регулиращо чревната функция, подобряващо сърдечния ритъм, нормализиращо кръвното налягане,  с отхрачващо действие, успокояващо и антитуморно лекарство.

 

 

 

Важни компоненти на Ганодерма:

 1. Органичен Германий (Ge): Може да повиши абсорбирането на кислорода от кръвта до 1.5 пъти: засилва метаболизма: предотвратява дегенерацията на тъканите. В съответствие с изследванията на д-р Казухико Асаи, Ганодерма съдържа 800 - 2000 p.p.m. германий. Това е 4-6 пъти повече от женшена.
 2. Полизахариди: Те могат да подобрят имунната система на организма, унищожават вирусите. Японските фармацевтични компании са усъвършенствали медицинските му качества и е било одобрено от  Министерство на здравеопазването в Япония като част от застрахователната медицина.
 3. Горчив вкус. Предмет на непрекъснати изследвания в японските медицински и фармацевтични среди. Полезното действие е в следствие на взаимодействието на германия с полизахаридите. Някои растения могат да съдържат единия или другия компонент, но Ганодерма е много по-ефективна. Комбинацията от компонентите е различна от тази при други растения и всички компоненти трябва бъдат запазени, за да се осигури ефективност.

 

 

Медицински принципи на Ганодерма:

 

 

Според клиничните изследвания на д-р Шигеру Юджи, причините Ганодерма да е толкова полезна се дължат на основните й функции.

 1. Понижава холестерола в кръвта и количеството свободни мазнини.
 2. Намалява нивото на кръвната захар, за да възстанови функциите на панкреаса.
 3. Понижава кръвните липиди и стабилизира червените кръвни клетки.
 4. Поради наличието на аденозин в Ганодерма, тя може да понижи ангулацията на тромбоцитите и лизирането на тромби и да предотврати образуването на тромби.
 5. Подобрява функциите на кората на надбъбречните жлези за поддържането на ендокринен баланс.
 6. Повишава естествената способност на тялото за самолечение, позволява му да създаде силна имунна система.
 7. Предпазва от дегенерация на тъканните клетки.
 8. Предпазва от сенилност, поддържайки организма здрав.
 9. Понижава страничните ефекти, причинени от антихипертензивни медикаменти.
 10. Предотвратява органната дегенерация.
 11. Предпазва от алергии, причинени от антигени, защото задържа хистамина, който освобождава мастоцитите.
 12. Предотвратява и лекува рака и инхибира раковите метастази.
  1. Нормализира, за да предотврати тъканната дегенерация.
  2. Предпазва пациенти с рак от внезапна смърт, причинена от емболия.
  3. Потиска образуването на тромби и лизирането на  тромби по стената на заобикалящите тъкани и премахва блокадата от раковото лечение, повишавайки по този начин ефективността на лекарствените средства.
  4. Облекчава болката причинена от рака.

 

 

Наистина ли е вярно, че Ганодерма е спасител от съвременните болести и тя е "Универсално Лекарство"за всички болести?

 

 

Според Юкио Начи от Университета за научни изследвания на храни в Киото:

 

„Наистина ли Ганодерма е универсално лекарство?" Нека не говорим за болести, които са преобладавали в миналото, но за съвременните болести. За да намерим отговора, ние сме изследвали нейните функции отново и отново

в продължение на тринадесет години. Получени са задоволяващи резултати.

 

Първата тема е дали Ганодерма може да бъде ефективна за всички видове болести. Нашият отговор е ‘Да’, защото тя може да поддържа здравето на съвременния човек. При нездравия човек, Ганодерма може да повлияе върху най-немощните части от тялото му. За пациента, тя може да изкорени източника на слабостта и да позволи възстановяването му.

 

Ганодерма може да превърне един дисбалансиран организъм в здрав. Няма разлика между човешките раси, между древните и съвременните хора. Ганодерма въздейства върху всички. Хора от цял свят ще постигнат едни и същи резултати.

 

Ако организмът на пациента се приспособи към Ганодерма, това е равносилно на постигане на най-висока ефективност. В действителност, ние не сме открили нито един човек, върху който да има негативни или неефективни резултати.

© Copyright DXN Europe 2009.